VDV_N Dakwerken zorgt voor het renoveren, herstellen of aanleggen van uw hellend dak met natuur- en kunstleien of keramische pannen van de beste kwaliteit

Plaatsing van hellende daken met keramische pannen

Keramische pannen zijn gemaakt van klei en daarna in de oven gebakken. Dit natuurlijk materiaal is sterk, duurzaam en doorstaat de meest extreme weersomstandigheden met glans. Keramische pannen zijn tevens in alle vormen en kleuren te verkrijgen. Zo is het mogelijk dat elk dak gepersonaliseerd wordt naar uw eigen persoonlijke smaak. De duurzaamheid en flexibiliteit van deze keramische pannen maken dit natuurlijk materiaal een uitstekende investering voor een zorgeloze toekomst.


VDV_N Dakwerken werkt met de keramische pannen van het merk Koramic. Koramic is de beste leverancier op de markt. Want enkel met de beste leverancier wordt service, kwaliteit en precisie gegarandeerd!


Plaatsing van hellende daken met leien

Leien daken zijn de oudste vorm van dak- en gevelbekleding. Leien houden dan ook al jaren gebouwen waterdicht en ze hebben het grote voordeel dat ze een quasi onbeperkte levensduur hebben. Er zijn twee soorten leien die op een hellend dak wordt toegepast.

Natuurleien

De natuurlei is uiteraard een natuurproduct. Deze leien worden gekloven uit rotsgesteente. Natuurleien is een goede investering in u woning door de quasi onbeperkte levensduur van dit materiaal. Tevens zijn deze leien niet poreus, brandbaar of verkleuren niet. Niet alleen de levensduur van een product is belangrijk, het moet ook esthetisch zijn. Deze leien geven een geheel eigen gezicht aan uw woning of gebouw. Het ademt een sfeer uit van nostalgie en klasse. De leien kunnen op verschillende manieren gedekt worden, wat het geheel eigen karakter van uw woning of gebouw nog eens extra benadrukt. Welk type huis u ook heeft, of wat u persoonlijke smaak ook is, er is altijd wel een type, kleur, afmeting of een dekkingspatroon te vinden dat voor u geschikt is. Natuurleien geven uw woning een verfijnde afwerking en tevens een uitstekende bescherming.

Kunstleien

De kunstleien worden fabrieksmatig geproduceerd op basis van vezelcement. Deze geproduceerde leien bieden dezelfde mogelijkheden als natuurlijke variant maar zijn goedkoper. Het uitgebreide gamma van kunstleien, de verschillende dekkingsmethodes, maten, kleuren en de uitstekende verwerkbaarheid van het leimateriaal, laten toe tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende architecturale vereisten en persoonlijke smaken.


De levensduur van kustleien is wel gevoelig korter dan natuurleien.

VDV_N Dakwerken koopt haar leien aan bij Eternit. Eternit is marktleider in dak- en gevelproducten en heeft de meest uitgebreide oplossingenportefeuille voor uw hellend dak op de markt. Eternit biedt het meest hoogstaande gamma.


Contacteer VDV_N Dakwerken voor de plaatsing van uw hellend dak met pannen of leien te Asse, Ternat, Dilbeek, Merchtem, Wemmel, ...

Plaatsing van hellend dak met pannen of leien in Asse, Ternat, Dilbeek, Wemmel, Merchtem, ...

VDV_N Dakwerken

VDV_N Dakwerken zorgt voor het renoveren, herstellen of aanleggen van uw hellend dak met natuur- en kunstleien of keramische pannen van de beste kwaliteit