Uw specialist in kwalitatieve dakwerken te Asse. Vraag vandaag uw offerte!

Dakbekleding: een zorgeloos dak voor een lange tijd

Vochtproblemen? Een lek in uw dakgoot zou wel eens de oorzaak kunnen zijn. VDV_N Dakwerken is thuis in de renovatie, herstelling en plaatsing van dakgoten en dakrandafwerking. Reken op secuur maatwerk en geselecteerde materialen van premium kwaliteit. Wij garanderen dan ook een op en top kwaliteitsvolle en solide dakgoot. De levensduur van uw dakgoten nog meer verlengen en lekken vermijden? Laat ze door ons bekleden met kwaliteitsmaterialen als hout, trespa of pvc. Jarenlang geen zorgen boven het hoofd!

Dakisolatie: hoger comfort, lagere factuur

Veel energie gaat verloren via een slecht of niet geïsoleerd dak met nadelige gevolgen voor uw portemonnee en het milieu. Warm aanbevolen: de dakisolatie van VDV_N Dakwerken, voor uw nieuw of bestaand plat of hellend dak. Om u te verzekeren van kwaliteit, vandaag, maar ook de komende jaren, vertrouwen wij hiervoor op de beproefde dakisolatie van Recticel. Zo geniet u duurzaam van een maximale energiebesparing en ultieme comfortbeleving. Wij realiseren ook gevelisolatie: uw gevel weer als nieuw en perfect geïsoleerd in één handeling.

Gevelwerken: cruciaal voor de levensduur van uw hele woning

Een gevel is meer dan het visitekaartje van uw woning. Een gevel heeft een grote impact op de duurzaamheid en de constructie van uw woning. Een slecht onderhouden gevel lijdt onder de Belgische weersomstandigheden. Het gevolg: slijtage, vuil, scheuren, lekken, vochtproblemen en betonrot hebben vrij spel. VDV_N Dakwerken geeft het geen kans: wij verzorgen gevelbekleding met leien, sidings en trespa panelen. Uiteraard gebruiken we hiervoor enkel kwaliteitsmateriaal van topmerken als Eternit voor uw leien en sidings en wereldwijd marktleider Trespa voor uw trespa gevelbekleding.

Ontmossen van daken: vermijd waterinsijpeling!


Een dak is een grote investering. Alle seizoenen van het jaar moet het weer en wind doorstaan. Luchtpollutie en het veranderende weer maken van uw dak de ideale thuishaven voor mos en algengroei. Mos op uw dak is niet alleen een doorn in het oog, het kan ook de levensduur van uw dak verkorten en de oorzaak zijn van waterinfiltratie en lekken. Wij maken komaf met deze ongenode gast en verhogen met een grondige ontmossing de levensduur van uw dak én de volledige waarde van uw woning.

Velux dakramen plaatsen: meer daglicht

Genieten van meer daglicht in huis of uw oude dakraam vervangen? Dan is de plaatsing van een Velux dakvenster zeker het overwegen waard. Uiteraard plaatst VDV_N Dakwerken al jaren enkel de bekende Velux dakramen van het originele Velux merk, toonbeeld van een hoogstaande kwaliteit. Uiteraard geven wij u gespecialiseerd advies op maat van uw dak.

Lood- en zinkwerken van hoog niveau

Het vakmanschap van VDV_N Dakwerken stopt niet op uw dak en gevel, wij zijn ook gespecialiseerd in alle zink- en loodwerken rond uw dak, van goten en kielgoten over afvoeren en balkons tot dakkapellen, schoorstenen, gevels en andere lood- en zinkwerken.

Bel VDV_N Dakwerken in Asse, nabij Ternat en Dilbeek gerust voor een vrijblijvende offerte voor uw dakbekleding, dakisolatie, gevelwerken, ontmossing, Velux dakramen of lood- en zinkwerken. Wij helpen u met plezier verder.

VDV_N Dakwerken

Uw specialist in kwalitatieve dakwerken te Asse. Vraag vandaag uw offerte!